Hoitokoti Tuuletar

Hoitokoti Tuuletar tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa vanhuksille. Asukkaiden käytössä ovat sairaanhoitajan ja lähihoitajan palvelut. Lääkäripalvelut asiakkaamme saavat läheisestä terveyskeskuksesta. Tuulettaressa jokaiselle asukkaalle tehdään yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Viihtyisät ja modernit tilat

Viihtyisässä ryhmäkodissamme eletään turvallista arkea, johon tuomme toiminnallisuutta ja virkistystä kulloistenkin mahdollisuuksien mukaan. Tuulettaressa on ryhmäkotihuoneita kaikkiaan yhdeksälle asukkaalle. Huoneissa on puheyhteydellä ja kulunvalvonnalla varustettu hälytysjärjestelmä.
Luonnon läheisyys ja kaunis jokinäkymä ovat keskeinen osa Tuulettaren viihtyisää miljöötä – jokainen vuodenaika kehystää vaikuttavalla tavalla asukkaidemme arkea.

Myös lyhytaikaiseen tarpeeseen

Asiakkaidemme käytettävissä on yksi lyhytaikaiseen hoitoon tarkoitettu paikka. Palvelemme esimerkiksi omaishoitajien tarpeita; järjestämme hoidettaville vanhuksille myös lyhytaikaista hoitoa omaishoitajan vapaan ajaksi. Niin ikään voimme palvella lyhytaikaisesti muun muassa sairaala- ja kuntoutusjaksojen kotiutusvaiheessa.

Hoitoon hakeminen

Yhteystiedot

Hoitokoti Tuuletar
Tuuliharjuntie 4-6,
81280 Uimaharju

Hoitajat 043 218 0961

Yksikön vastaava 044 0366 151
Arkisin klo 7-14 

hoitajat@tuuletar.fi
Kaikki yhteystiedot
Näytä sijainti kartalla

Kuntoutuskoti Päivännousu - Hoitokoti Lehmossa Hoitokoti Onnela - tehostettua palveluasumista vanhuksille Tuuletar - Viihtyisää hoitoa vanhuksille